kundservice@snussidan.se

ej under 18 år

0

XPCT

XPCT är ett varumärke inom tobaksfria nikotinprodukter. Dess nikotinpåsar är tillverkade av LIW Innovation AB i Hökerum, där företaget strävar efter att ha översyn på varje del i produktionen för att uppnå högsta kvalitet. Dessa produkter är utvecklade med både konsumenten och miljön i fokus, vilket gör XPCT till ett bra val för personer som är intresserade av hållbara och hälsosamma produkter.

XPCT nikotinportioner finns tillgängliga i två smaker, Lakrits och Berry, och är båda i det populära slimformatet. Nikotinhaltens styrka varierar mellan smakerna, med Lakrits som har en nikotinhalt på 8 milligram per gram och Berry med en lägre halt på 6 milligram per gram.

Det som verkligen skiljer XPCT från andra varumärken är dess Mega Dosa, som rymmer hela 400 portioner. Detta motsvarar ungefär 20 standarddosor, vilket är en otroligt praktisk lösning för personer som vill ha en större dosa utan att behöva köpa flera mindre dosor. Med den stora dosan kommer även en mindre dosa som kan fyllas på när det behövs.

XPCT har satsat på hållbarhet genom att erbjuda en produkt som är helt tobaksfri och därmed mindre skadlig för hälsan. Dessa produkter är också försedda med en innovativ teknik som gör att de är skonsamma mot miljön och snälla mot tänderna. Produkten är utvecklad för att inte fläcka av sig lika mycket på tänderna som andra varianter av nikotinpåsar.

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen