kundservice@snussidan.se

ej under 18 år

0

WE'RE THE FUTURE

WE'RE THE FUTURE är tillverkare bakom all white snusen OMG! OOPS! och LOL!. WE'RE THE FUTURE är ett svenskt snusföretag som tillverkar all white snus. Dessa all white snus är helt tobaksfria och kommer i tre olika smaker: mint, kiwi samt ingefära, mango och chili. 

WE'RE THE FUTURE, eller WTF som de själva väljer att förkorta namnet, erbjuder snus med en nikotinhalt som ligger på 16 mg nikotin per gram snus, vilket gör dem till starka snus. Snuset kommer i smalt slim format, som är smalare och mindre portioner än standard prillor. De smala prillorna ger en bekväm och diskret passform och sitter bra under läppen. De har även en jämn utsöndring av smak och nikotin. Eftersom snuset kommer i all white påsar så fläckar det inte ner tänderna på samma sätt som vanligt snus kan ha en tendens att göra. Alla WE'RE THE FUTURE snussorter kommer i dosor med 20 st all white prillor i varje. 

WE'RE THE FUTURE är ett bra alternativ för snusare och nikotinanvändare som söker ett all white snus utan tobak. Det kan även vara en bra produkt för dig som vill undvika användning av tobak.

Läs mer

Producent

Varumärke

Produkttyp

Snustyp

Format

Styrka

Smak

Med Tobak

Med Nikotin

Nikotinhalt

Antal prillor/dosa

Vikt/dosa

Filter
Producent
Varumärke
Produkttyp
Snustyp
Format
Styrka
Smak
Med Tobak
Med Nikotin
Nikotinhalt
Antal prillor/dosa
Vikt/dosa

Produkten har blivit tillagd i varukorgen