kundservice@snussidan.se

ej under 18 år

0

T45

T45 är ett white portion snus för dem som vill ha en rejäl nikotineffekt. Kurbits har tagit en innovativ approach till snustillverkning genom att satsa på mer smaker och högre nikotinhalt. Deras white portion serie T45 med mintsmaker har snabbt blivit populär bland snusanvändare som vill ha en starkare och mer intensiv snus produkt. 

T45 serien har olika smaker av mint och extra starka nikotinhalter. Det kommer i vita portionspåsar som ger en lägre linnighet än vanligt snus. Med smaker som exempelvis green mint och peppermint i kombination med ett nikotininnehåll på upp till 34 mg nikotin per gram snus blir T45 snuset ett bra alternativ för dem som söker ett mintig snus med extra stark nikotinhalt. Alla T45 white portion snus kommer i dosor med 21 st portioner per dosa. 

Tillverkaren av T45 Kurbits Snus grundades av en innovativ entreprenör med stor passion för snus. Målet var att skapa något helt nytt inom snusindustrin som skulle ge kunderna en helt annan känsla än vad de var vana vid. För att uppnå detta har Kurbits fokuserat mycket på råvaror och tillverkningsprocessen, och de har arbetat hårt för att säkerställa att varje produkt är helt färdig och genomtänkt innan den släpps på marknaden.

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen