kundservice@snussidan.se

ej under 18 år

0

Sisu

Snuset Sisu har snabbt blivit ett populärt snusmärke på marknaden med sin kraftfulla smak och höga kvalitet. Varumärket Sisu är ett finskt ord som betyder mod, styrka och uthållighet - egenskaper som återspeglas i snuset självt.

Sisu kommer i flera olika smaker, såsom mint, bergamott och lakrits. Mintvarianten ger en stark pepparmintsarom som varar länge. Varianten med bergamott ger en mer traditionell snussmak med en fruktig twist och lakritsvarianten ger en passande smak smak för den som gillar lakrits.

Sisu snusdosor är mycket välgjorda och har en sober design med Sisu logotypen i mitten av dosan. Prillorna är torra och komprimerade för att passa perfekt under läppen och ge en optimal smak och passform. Sisu är en stolt del av finsk kultur och tradition, och är ett utmärkt val för den som söker ett högkvalitativt snus med stark smak och kraftfull karaktär.

Sisu produceras av det danska företaget AG Snus, som är känt för att tillverka högkvalitativa tobaksprodukter. AG Snus är bland annat tillverkare av Kapten. De har över 150 års erfarenhet av att producera snus och använder en modern processteknik för att skapa Sisu - ett portionssnus med både stark och långvarig smak och en ny portion som har en bekväm passform och känsla.

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen