kundservice@snussidan.se

ej under 18 år

0

Score

Cobber är ett svenskt snusmärke som har gjort sig känt genom sina högkvalitativa produkter med inspiration från 1980-talet. Grundaren Peter Carlsson har med hjälp av sin kärlek till 80-talet skapat snus med unika smaker och dofter som präglade mångas uppväxtår i Stockholm. Cobbers flaggskepp är snusserien Score, som är det första snuset som lanserats av företaget.

Score finns i en White Portion och är baserat på högkvalitativa tobakssorter, såsom Nicotiana Tabacum och Nicotiana Rustica. En annan intressant aspekt med Score är att produkterna inte innehåller några sötningsmedel, vilket annars är vanligt förekommande i många white portioner.

Det som verkligen sticker ut med Score är dosorna som pryds av ashäftig graffiti. Graffitin var en konstform som präglade stora delar av 1980-talet och är en symbol för den tid då Cobbers grundare Peter Carlson växte upp och fick sitt intresse för sensorik, doft och smak.

Sammanfattningsvis är Cobber ett snusmärke som utmanar med sin unika blandning av högkvalitativ tobak, unika smaker och dofter från 80-talet och en cool dosdesign som skiljer sig från mängden.

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen