kundservice@snussidan.se

ej under 18 år

0

Rite

Rite Snus är ett varumärke med en stark historia och passion för hög kvalitet. Rite Snus är en del av Rite Group som har mer än fyra generationer av erfarenhet inom tobaksindustrin, vilket garanterar kunderna högkvalitativa produkter.

Rite Snus är känt för att erbjuda en smak som kombinerar traditionella snusaromer med moderna smaker. De är kända för sin kyliga pepparmint, klassiska mynta och snus med inslag av bergamott. Rite Snus erbjuder också snus i olika storlekar, från stora portioner till slimmade portioner, vilket gör att kunderna kan hitta en storlek som passar deras behov.

Rite Snus är inte för nikotinkänsliga personer, eftersom den lägsta nikotinhalt som går att hitta i sortimentet är ungefär 28 mg/gram. Detta innebär att Rite Snus är passande för personer som har vana att snusa och är ute efter ett snus med extra hög nikotinstyrka.

Förutom att erbjuda högkvalitativt snus är Rite Snus också engagerade i att minimera sin miljöpåverkan. Deras dosor är tillverkade av 100% återvunnen plast och är helt återvinningsbara. Genom att använda återvunna material i sina dosor minskar de mängden plastavfall och bidrar till att skydda miljön. Rite Snus är definitivt ett varumärke från Ministry of Snus.

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen