kundservice@snussidan.se

ej under 18 år

0

Rev Pod

Rev Pod är ett märke som tillverkar engångsvapes med en mindre nikotinhalt för dem som söker en mildare upplevelse utan att behöva offra smaken. Med Rev Pod engångsvejps behöver du inte ladda något batteri eller fylla på e-juicen själv. Varje Rev Pod är nämlligen förfylld med 2 ml e-juice vätska och försedda med ett inbyggt batteri. Allt du behöver göra för att aktivera Rev Pod engånngsvape är att ta ett bloss.  

Rev Pod erbjuder 13 olika smaker att välja mellan, inklusive klassiska tobakssmaker, fruktiga smaker och söta smaker som choklad och vanilj. Dessutom har Rev Pod ett litet och smidigt format som gör den enkel att bära med sig. Med en nikotinstyrka på 10 mg/ml och totalt 2 ml e-juice är Rev Pod en utmärkt produkt för de som söker en e-cigarett med en lägre nikotinnivå. Rev Pod engångsvejp kan ge upp till 600 puffar eller bloss innan den är slut. 600 puffar eller bloss motsvarar ungefär 45 cigaretter.

När Rev Pod är slut kan du kassera den och köpa en ny. Detta gör att du inte behöver krångla med ladding eller påfyllning. Rev Pod är ett bra alternativ för dem som söker ett rök- och tobaksfritt alternativ till vanliga ciggaretter. 

Läs mer

Producent

Varumärke

Produkttyp

Styrka

Smak

Med Tobak

Med Nikotin

Nikotinhalt

Puffar

Kategorisering

Filter
Producent
Varumärke
Produkttyp
Styrka
Smak
Med Tobak
Med Nikotin
Nikotinhalt
Puffar
Kategorisering

Produkten har blivit tillagd i varukorgen