kundservice@snussidan.se

ej under 18 år

0

Pose

POSE är en produkt på marknaden som har blivit ett populärt val bland all white snus användare. The Art Factory har satt sin prägel på detta snus genom att skapa en produkt som erbjuder en diskret användning med en långvarig smak.

POSE nikotinpåsar tillverkas i små diskreta miniportioner som är torra på utsidan och innehåller ingen tobak. Istället för tobak används en tuggummibas som gör det lätt att forma prillan under läppen och hålla den på plats. Den kritvita påsen är diskret och smälter snabbt in under läppen för en mer obemärkt användning.

POSE erbjuder flera olika smaker och styrkor för att passa varje persons smak och behov. Med styrkor på 4- till 7 mg nikotin per portion är det ett bra val för den som vill ha en mildare kick eller trappa ner på nikotinhalten. De olika smakerna inkluderar bland annat mint, citrus, och lakrits, för att ge en varierad smakupplevelse.

POSE snuset är också en miljövänlig produkt då den är helt tobaksfri och dessutom tillverkad av vegetabiliska fibrer. Produkten är också diskret och lätt att använda, vilket gör den till ett bra val för personer som vill ha en diskret snus produkt utan att behöva använda traditionellt snus.

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen