kundservice@snussidan.se

ej under 18 år

0

Kurbits

Kurbits Snus är ett märke som verkligen sätter sin egen prägel på snusindustrin genom att kombinera traditionella metoder med innovativt tänkande. Företaget har tagit fram produkter som är unika i sitt slag och som ger en helt annan upplevelse än vad man är van vid.

Kurbits Snus grundades av en innovativ entreprenör med stor passion för snus. Målet var att skapa något helt nytt inom snusindustrin som skulle ge kunderna en helt annan känsla än vad de var vana vid. För att uppnå detta har Kurbits fokuserat mycket på råvaror och tillverkningsprocessen, och de har arbetat hårt för att säkerställa att varje produkt är helt färdig och genomtänkt innan den släpps på marknaden.

Trots att sortimentet är ganska litet så är varje dosa en riktig konstverk både på insidan och utsidan. Kurbits skapar inte snus för att tjäna pengar, utan för att erbjuda sina kunder ett bra och välproducerat snus. Företaget kombinerar traditionella metoder med innovativt tänkande för att skapa produkter som verkligen står ut på marknaden.

Det är inte bara själva produkten som är unik utan även förpackningen är en del av upplevelsen. Kurbits Snus kommer i en snygg dosa med en stilren och modern design. Ett bra alternativ för snusaren som värdesätter ett högklassigt snus och en snygg förpackning.

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen