kundservice@snussidan.se

ej under 18 år

0

Kubik

Kubik Engångsvape är en smidig lösning för dig som vill röka, men undivika tobak och rök då Kubik är en lättanvänd och praktisk vape för engångsbruk. Den höga nikotinstyrkan på 20 mg nikkotin per ml garanterar en snabb effekt av nikotin och varje enhet ger upp till 600 puffar.

Kubik Engångsvejp är särskilt utformad för att tåla tuffa förhållanden och du behöver inte oroa dig för att den ska gå sönder eller läcka. Det 400mAh stora batteriet ger en lång användningstid och den tobaksfria formulan gör att du kan använda den utan att utsätta dig för tobaksrök.

Enkelheten i Kubik engångsvape gör den smidig att använda och du behöver inte heller göra några inställningar eller fylla på e-vätska. Allt du behöver göra är att plocka ut den ur förpackningen och aktivera den gneom inhalering. Sen är den klar för dig att börja använda. Det finns flera olika smaker att välja mellan, såsom Peach Ice, Watermelon Ice, Double Apple, Strawberry Kiwi och Sour Blue Razz. 

Kubik engångsvejp är kort sagt en kompakt och smidig e-cigarett för engångsbruk. Den är ett bra laternativ för rökare och nikotinanvändare som söker en rök- och tobaksfri produkt med jämn nikotinutsöndring. När Kubik engångsvape är slut kan den kasseras. 

Läs mer

Producent

Varumärke

Produkttyp

Styrka

Smak

Med Tobak

Med Nikotin

Nikotinhalt

Puffar

Filter
Producent
Varumärke
Produkttyp
Styrka
Smak
Med Tobak
Med Nikotin
Nikotinhalt
Puffar

Produkten har blivit tillagd i varukorgen