kundservice@snussidan.se

ej under 18 år

0

Joker

Joker är ett svenskt företag som bland annat tillverkar eleganta snusdosor i aluminium. Snusdosor från Joker är både snygga och funktionella och de erbjuder en hel rad av olika sorters graverade texter. Dessa texter ger dosorna en personlig touch och gör dem till en utmärkt present eller julklapp till en snusare.

Dosorna från Joker är tillverkade av rejäl aluminium som ger dem en lyxig känsla. De är stöttåliga och hållbara, vilket gör dem till en pålitlig följeslagare för snusare. De här dosorna är också återanvändbara, vilket gör dem till ett miljövänligt alternativ till engångsdosor. De kommer i en kompakt design och mäter ca 72 x 22 mm, vilket gör dem lätta att bära med sig i fickan eller i väskan. 

Snusdosorna är smidiga och lättillgängliga och passar till alla sorters snus. Med det fina utseendet blir de en fin present eller julklapp till exempelvis mamma, pappa, en kompis eller någon annan snusare du känner. Dosorna med graverade texter så som "Mammas Snus" och "Pappas Snus" blir utmärkta mors dag eller fars dag presenter att ge till din mamma eller pappa. Med en aluminium dosa från Joker kan snusaren förvara och ta med sg sitt snus på ett snyggt, praktiskt och miljövänligt sätt.

 

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen