kundservice@snussidan.se

ej under 18 år

0

Infiniti

Infiniti är ett relativt nytt tillskott till marknaden för all white snus. Märket erbjuder tre olika smaker: Pepparmint, Limoncello och Äpple-kiwi, vilka alla innehåller en högre nikotinstyrka än det vanliga snuset. Det har en nikotinnivå mellan 16 mg och 18 mg nikotin per gram snus. Det gör att Infiniti snuset är ett bra alternativ för de som söker en mer kraftfull snusprodukt med intensiv nikotineffekt.

En annan fördel med Infiniti är att alla portioner är slim, vilket innebär att de är mindre än vanliga portionspåsar och är därför mer diskreta att använda. Slimportionerna passar också bra för dem som vill ha en mer bekväm passform under läppen.

Infiniti är ett all white-snus, vilket innebär att det inte innehåller tobak. Istället består det av en blandning av cellulosa, träfiber och nikotin, vilket ger en ren och fräsch smak. Förutom att vara tobaksfritt är all white-snus också mindre benägna att missfärga tänderna än traditionellt snus.

 Infiniti är ett varumärke som prioriterar både smak och kvalitet. Varje påse är fylld med högkvalitativt snus som ger en behaglig och varaktig smak. Dessutom är varumärket dedikerat till att erbjuda en hälsosam och hållbar produkt för både användaren och miljön.

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen