kundservice@snussidan.se

ej under 18 år

0

DUS

DUS är eleganta snusdosor från tillverkaren Decapo Silver. Decapo Silver är kända för sina snusdosor då de tillverkar dem av slittåligt och lätt aluminium. Detta gör dem både stöttåliga, återanvändbara och framför allt snygga. Dosorna kommer i en stilren och modern design som passar för den stilmedvetna användaren. De lämpar sig för både den som vill skapa eget snus och för den som vill byta ut den traditionella plastdosan mot en mer tåligare och hållbar snusdosa. Det finns även två storlekar att välja mellan, den vanliga storleken som kallas Original och en slimmad variant som heter Slim. 

Original-modellen är något större och har ett extra fack i locket för använda portioner, medan Slim-modellen är smalare och mer lättanvänd för den som vill ha en mer diskret snusdosa. DUS snusdosor ger också en lufttät förslutning då de är utrustade med en O-ring i gummi. Denna håller locket på plats och garanterar att ditt snus förblir fräscht och fuktigt. 

DUS dosor kan även graveras. Detta innebär att du kan anpassa din dosa efter eget önskemål och göra den till en personlig accessoar. DUS snusdosor är en del av Decapo Silvers sortiment av produkter, som alla kännetecknas av hög kvalitet och modern design.

Läs mer

Producent

Varumärke

Produkttyp

Kategorisering

Filter
Producent
Varumärke
Produkttyp
Kategorisering

Produkten har blivit tillagd i varukorgen