kundservice@snussidan.se

ej under 18 år

0

Allov

Allov är ett företag med fokus på att erbjuda enkla engångsvapes med effektiv nikotinutsöndring som ett alternativ till vanliga cigaretter. Genom att använda Allovs produkte kan användarna få en enkel vaping-upplevelse utan att behöva ladda vapen eller fylla på den med e-juice. Allovs engångsvapes är utformade för att erbjuda enkelhet och användarvänlighet, med en smidig och portabel design som gör det enkelt att ta dem med sig överallt.

Med e-juice kapaciteter på 3,8 ml (800 puffar) och 6 ml (1500 puffar), kan användarna välja den rätta mängden e-juice för sina behov. Oavsett vilken kapacitet du väljer så har Allov en lång livslängd. Batterierna i dessa e-cigaretter är kraftfulla och kommer att ge dig tillräckligt med ström för att få en fulländad vaping-använding.

Allov har även ett brett utbud med flera olika smaker. Dessa smaker har testats och förfinats av det kanadensiska teamet hos Allov. Smakerna omfattar allt från fruktiga och söta smaker till mer komplexa smaker som passar alla vaping användare.

Med Allovs engångsvejps, behöver du inte längre bära med dig en tung och klumpig vaping-enhet, eller oroa dig för att tappa bort eller skada din enhet. Istället kan du enkelt ta med dig en Allovs engångsvape. När engångsvejpen är slut kan den kasseras och du kan köpa en ny för fortsatt använding. Allov är ett enkelt och smidigt sätt att sluta röka.

Läs mer

Varumärke

Produkttyp

Smak

Med Tobak

Med Nikotin

Nikotinhalt

Puffar

Kategorisering

Filter
Varumärke
Produkttyp
Smak
Med Tobak
Med Nikotin
Nikotinhalt
Puffar
Kategorisering

Produkten har blivit tillagd i varukorgen