kundservice@snussidan.se

ej under 18 år

0

AKKA

AKKA är ett varumärke på snusmarknaden som erbjuder kraftfulla tobakssmaker i form av vita portioner. Namnet AKKA kommer från det norrländska fjällmassivet med samma namn, och symboliserar snusets robusta och rustika karaktär.

AKKA erbjuder ljusa och kryddiga tobaksblandningar som är gjorda på noggrant utvald tobak. Den malda tobaken toppas sedan med inslag av citrus, ros och örter vilket ger snuset en karakäristisk smak. Detta resulterar i ett fylligt och smakrikt snus som passar dem som söker en starkare tobakssmak.

AKKA kommer i två olika styrkor för att passa olika typer av snusanvändare. Styrkan Normal innehåller 10 mg nikotin per påse och passar för den som vill ha en något mildare upplevelse, medan styrkan Stark innehåller hela 16 mg nikotin per påse och är för den som vill ha en kraftigare tobakssmak.

Prillorna kommer i formatet Large Portion, vilket ger en fylligare och mer långvarig smakupplevelse. De är också torra på ytan och har en låg fukthalt på 27,5%, vilket gör att de rinner mindre än många andra snussorter. Detta gör prillorna mer bekväma att använda och minskar risken för rinnande snus under läppen.

AKKA är tillverkat av Swedish Match i Norrland, där man har lång erfarenhet av att tillverka kvalitetssnus. AKKA är ett varumärke som passar den som söker en kraftfull tobakssmak med en nyanserad touch av citrus, ros och örter.

Läs mer

Producent

Varumärke

Produkttyp

Snustyp

Format

Styrka

Smak

Med Tobak

Med Nikotin

Nikotinhalt

Antal prillor/dosa

Vikt/portion

Vikt/dosa

Filter
Producent
Varumärke
Produkttyp
Snustyp
Format
Styrka
Smak
Med Tobak
Med Nikotin
Nikotinhalt
Antal prillor/dosa
Vikt/portion
Vikt/dosa

Produkten har blivit tillagd i varukorgen