kundservice@snussidan.se

ej under 18 år

0

24K

24K är ett varumärke inom snus som har utvecklats av AM Swedish Snus med en lång tradition av tobakshantverk. Med mer än 30 års erfarenhet har AM Swedish Snus en djup förståelse för kvalitet och smak, och det här har man överfört till 24K-produkterna.

24K lanserades första gången 2018 och har ständigt utvecklats med nya smaker och snusformer sen dess. Bland de olika varianterna av 24K Snus finns smaker som passar olika preferenser, allt från klassiska smaker som bergamott och lakrits, till mer moderna smaker som mint och rökig snussmak.

24K Crystal Portion White är en av 24K:s mest kraftfulla produkter med en extremt hög nikotinhalt. En portion av Crystal innehåller mer än sex gånger så mycket nikotin som normalstarkt snus (9 mg/g). Det låga fuktinnehållet i snuset bidrar ytterligare till den starka upplevelsen. Produkten rekommenderas inte för personer som är känsliga för nikotin.

24K är ett varumärke som strävar efter att erbjuda högkvalitativt snus för snusare över hela världen. Med AM Swedish Snus kunskap och erfarenhet har man skapat en produktlinje som ger ett starkt snus i både smak och nikotin. Produkter frånn 24K är alltså ett bra alterrnativ för den som söker ett traditionellt och klassiskt snus med en extra stark nikotinnivå.  

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen