kundservice@snussidan.se

ej under 18 år

0

Vanligt portionssnus

Det vanligaste portionssnuset kallas ofta för original, då det innehåller både tobak och nikotin samt efterfuktas efter tillverkning vilket är vad som skapar deras tepåseliknande utseende. Detta betyder även att smaken och nikotin har en snabb release och din smakupplevelse blir helt annorlunda än från de vita och torra snusen, detta är mer likt upplevelsen av en lössnus som egentligen är orginalet. Du hittar förutom vanligt portionssnus även starkt portionssnus och starkt vitt portionssnus hos oss på snussidan.

I dom flesta dosorna med vanliga portionssnus ligger det runt 20-24 prillor och ibland har man tur och dom ligger i en vacker stjärnläggning som ger ett riktigt städat uttryck. Vanliga portionssnus har oftast portionspåsar som är i normalstorlek, men i våra andra kategorier kan du hitta undantagen.

I den här kategorin hittar du många välkända namn som till exempel LD, Kronan, Siberia och även Ettan som ses som ett av de första snusen tillverkade. Du hittar även allt från normalstarka snussorter till riktigt extra starka och potenta varianter av snus.

Läs mer

Producent

Varumärke

Produkttyp

Snustyp

Format

Styrka

Smak

Med Tobak

Med Nikotin

Nikotinhalt

Antal prillor/dosa

Vikt/portion

Vikt/dosa

Kategorisering

Filter
Producent
Varumärke
Produkttyp
Snustyp
Format
Styrka
Smak
Med Tobak
Med Nikotin
Nikotinhalt
Antal prillor/dosa
Vikt/portion
Vikt/dosa
Kategorisering

Produkten har blivit tillagd i varukorgen